You are here: Home » Advertorial » Hero Fruitijs: puur fruit met echte room zonder schuldgevoel

Hero Fruitijs: puur fruit met echte room zonder schuldgevoel

geschreven door

Hero haalt met Fruitijs, ijs eten uit de hoek van “zondigen” en je slecht voelen, na het eten van ijs. Daar waar andere ijsproducenten een klein beetje fruit toevoegen aan hun ijs, gaat Hero Fruitijs veel verder. Dus andersom. Zij maken fruitijs en voegen er room aan toe (verhouding fruit-roomijs is 60% – 40%).

Hero Fruitijs

Ik ben een fan van om-denken. Waarom is snoepen zo lekker maar niet gezond? Kun je ook het lekkere snoepgevoel krijgen en toch niet slecht of ongezond eten? Ik probeer altijd de gulden middenweg te bewandelen. Niet helemaal doorslaan naar alleen nog maar suikervrij en zo min mogelijk calorieën met vaak weinig smaak, maar juist gezonde ingrediënten die wel natuurlijk zijn, de juiste voedingswaardes bevatten en vol van smaak zijn. Ik neem de proef op de som met Hero Fruitijs. Ze zijn verpakt in kleine kuipjes in de smaken kers, mango/passievrucht en rood fruit. 100% natuurlijke ingrediënten en niet meer dan 78 calorieën per 100 ml. Dat terwijl het gemiddelde ijsje waar room in zit al tussen de 100 en 200 calorieën bevat. Dat is een goed begin.

Nu de smaak nog. Ik moet wel het gevoel krijgen iets lekkers te eten. Het fruitijs en de room zijn door elkaar gedraaid in het kuipje. Je proeft dus de frisse smaak van het fruit en het zoete zachte van de room, heerlijk!

Hero FruitijsHero Fruitijs

Op deze manier is Hero geslaagd in de opzet van andersom denken. Fruitijs is inderdaad beter lekkerder, gezonder bewuster en verfrissender dan het gemiddelde ijsje waarover ik mij altijd schuldig voel als ik het eet.

Altijd fijn als producenten, zoals die van Hero Fruitijs met je meedenken wanneer je besluit je voeding eens “Andersom” aan te pakken….

Bovendien is Hero Fruitijs glutenvrij, ook fijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com