You are here: Home » Fashion » Stedentrip naar Kopenhagen

Stedentrip naar Kopenhagen

geschreven door Constance

Als jullie dit bericht lezen ben ik net geland in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Testman en ik gaan hier 2 dagen doorbrengen. (Testman viert nl. zijn verjaardag graag in de buitenlandse stad en dit jaar was Kopenhagen weer aan de beurt, net als in 2006.)

zeemeermin kopenhagen

Testman en ik zijn fan van Deense series (The Killing, The Bridge, Borgen) maar ook de designontwerpen van oa. Vipp en natuurlijk de Deense fashionmerken zoals Marlene Birger, Day Birger & Mikkelsen, Bruuns Bazar en de sieraden van Pandora en Ole Lynggaard.

Nu staat Kopenhagen niet alleen bekend om haar fashion en design maar ook de zgn. ‘New Nordic Kitchen‘ is hier ontstaan en wel in het wereldberoemde restaurant NOMA. (Hier konden we niet meer terecht maar we gaan vanavond zeker de Nordic Kitchen proeven.)

stroget

Wij zijn dus 8 jaar geleden al een keer naar Kopenhagen afgereisd en de stad is lekker compact en daardoor prima te voet te ontdekken, maar ook met de fiets (Denen fietsen, net als Nederlanders, heel erg graag).

Vandaag gaan we weer samen de stad (her)ontdekken en morgen geef ik jullie mijn must-see Kopenhagen tips.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com