You are here: Home » Beauty » Pupa Milano lanceert Navy Chic voorjaarsmake-up

Pupa Milano lanceert Navy Chic voorjaarsmake-up

geschreven door Constance

Het Italiaanse merk Pupa Milano heeft voor het voorjaar haar nieuwe make-up lijn gelanceerd en daarbij ligt denadruk op zon, zee en strand en daarom heet de lijn dan ook Pupa Navy Chic Collectie. De Pupa Navy Chic Collectie zit bomvol diepe, heldere en felle kleuren, kortom alles om de lentedagen goed voor de dag te komen.

pupa milano navy chic
Het Vamp! Eyeshadow Palette bestaat uit 5 matchende kleuren in een case. Romige, zachte texturen met een overvloed aan pigmenten voor een ongelofelijke look die je de hele dag behoudt. De Vamp! Compact Eyeshadow Palette is verkrijgbaar in drie kleuren: Sunny, Atoll en Oversea.

De Vamp! Professional Liner geeft je in enkele seconden een strakke wimperlijn met een metallic shine. Het kleine penseeltje is ideaal voor het preciezere werk. Daarnaast is de liner long lasting en waterproof dus ideaal voor de zomermaanden, waarin een bezoekje aan zee nog wel eens wordt afgesloten met een drankje en een feestje in een hippe strandtent! De Vamp! Professional Liner is er in de kleuren Light Blue en Shocking Blue.

Matic Stylo Eyeshadow – Fresh Effect Style Eyeshadow is licht, fluweelachtig en long lasting. Een rijke gel formule in de vorm van een pen met een heldere en langdurige kleur. Het speciale penseeltje maakt  aanbrengen gemakkelijk voor een feilloos resultaat. Het hoge percentage water maakt de Matic Style uniek in zijn soort. De lichte formule voelt hierdoor heerlijk fris aan.

Lasting Color Gel en Lasting Color Matt; dit zijn zes exclusieve nagellakken voor een glanzende of matte look. De Lasting Color Matt komt in drie gelimiteerde kleuren in een gloednieuwe formule. Maak je marine look compleet met de elegante glanzende of matte details!

Door de zachte en lichte textuur blijft de Like A Doll Blush de hele dag zitten. Breng een kleine hoeveelheid met cirkelende beweging aan op het gezicht. Voor een professioneel resultaat gebruik je de schuine en ronde kwasten uit de Professional Brush Line. De Blush is verkrijgbaar in de kleuren Navy Chic Pink en Navy Chic Coral.

Miss Pupa Velvet Matt geeft je lippen een prachtige matte en fluweelachtige look, en doordat de lipstick niet helemaal indroogt, voelt deze zelfs na uren nog comfortabel aan. Miss Pupa Velvet Matt is verkrijgbaar in drie kleuren: Chic Pink, Cranberry Red en Deep Red. Perfect voor overdag en ’s avonds.

Pupa Milano is oa. verkrijgbaar bij DA, zie voor andere verkoopadressen www.pupa.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?