You are here: Home » Beauty » Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICE

Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICE

geschreven door Constance
Catrice creme fresh

De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner, in combinatie met kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgt dit voor een subtiel, sensueel beeld.

Catrice creme fresh

De nieuwe Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICE is hierop geïnspireerd en de highlights van de collectie ijn de Gradation Blush in framboostinten en de crèmige semi-transparante Lip Balms.

Crème Fresh by CATRICE – Powder Eyeshadow zijn poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur en deze zorgen voor een subtiele oogmake-up met een absolute lente-uitstraling! Vier tinten, elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect, laten de ogen stralen. Voor een open blik à la Jackie O.

Crème Fresh by CATRICE – Gradation Blush is een blush met een zachte textuur in helder framboosroze. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren.

Crème Fresh by CATRICE – Lip Balm geeft je lippen een verrukkelijke glans en een vleugje kleur. De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen een ongekende zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren ’60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen.

Crème Fresh by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer zijn echte snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met een metal effect, geven nagels direct een perfecte look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje.

‘Crème Fresh by CATRICE is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com