You are here: Home » Eten & koken » Sweet Sisters chocoladeshop

Sweet Sisters chocoladeshop

geschreven door Constance
sweet sisters

Zoals jullie weten woon ik Amersfoort en bij ons in de winkelstraat zitten, behalve de bekende grote ketens, ook heel veel kleine en bijzondere winkels. En een daarvan is de chocoladeshop Sweet Sisters.

sweet sisters

Sweet Sisters is opgericht door 2 zussen die zich in het grote chocoladeavontuur gestort hebben, dat zijn de Sweet Sisters. Sinds oktober 2012 zijn zij met hun chocoladewinkel gevestigd in de gezelligste winkelstraat (de Krommestraat) van Amersfoort. Van heerlijke handgemaakte bonbons tot gezonde raw chocolate bars en fudge die smelt op je tong.

Verder kan je Sweet Sisters een aantal exclusieve merken chocolade kopen, zoals het Engelse merk Prestat. Prestat chocolade wordt handgemaakt en is oa. ook bij Harrods te koop, dus dat is niet zomaar chocolade.
prestat
Naast de grote keuze aan chocolade, is er ook fudge, nougat en suikervrij snoep in ons assortiment. En ook een ruim aanbod  aan glutenvrij, lactosevrij en suikervrij snoep en chocolade.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com