You are here: Home » Eten & koken » Daskalidès bonbons

Daskalidès bonbons

geschreven door Constance
Daskalidés

Het Belgische chocolademerk Daskalidès is sinds begin deze maand ook in Nederland te koop, zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen op shoppen.blogo.nl en je kunt ook online je eigen doos bonbons samenstellen. (Je kan het artikel hier nalezen.)

Daskalidés

Al sinds 1931 maakt het huis overheerlijke, luxe chocolade en zoekt hierbij altijd naar het volmaakte evenwicht tussen traditie en innovatie. Daar waar het anderen blijft bij het maken van diverse bonbons, gaat Daskalidès net dat ene stapje verder
Kenmerkend voor Daskalidès is de buitengewoon hoge kwaliteit, de esthetische look en de bijzondere vulling van de bonbons.

En speciaal voor iedereen die pralines zonder toegevoegde suikers wil eten heeft Daskalidès nu ook 7 tal verschillende bonbonsmaken zoals Spéculoos, Framboise, Cafe.

Framboise bonbon

Buiten de traditionele pralines heeft het chocoladehuis ook een aantal limited editions in het assortiment, zoals bijvoorbeeld de Pancake Party Pie, Chocolade Speculaas Praline en Jelly Jam Stroopwafel Cupcakes Bon Bons. De variaties in smaak, aroma, structuur en vorm zijn eindeloos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com