You are here: Home » Fashion » Implicite lingerie opent shop-in-shop in Nederland

Implicite lingerie opent shop-in-shop in Nederland

geschreven door Constance
Beertje van Beers

Het Franse lingeriemerk Implicite heeft gisteren haar eerste shop-in-shop in Nederland geopend, en wel bij de V&D aan het Spui in Amsterdam.

Implicite lingerieImplicite staat bekend om haar mooie lingerie maar heeft ook vleugje ‘Oh La La’ zoals presentatrice Beertje van Beers gisteren zei nadat zij de officiële opening had verricht. Voorheen kon je Implicite alleen maar kopen bij lingeriewinkels of online maar nu dus ook bij V&D. In de shop-in-shop (er openen er binnenkort meer in verschillende V&D winkels) kan je een ‘basic’ collectie aanschaffen maar ook diverse seizoenscollecties. (Tijdens de opening gisteren waren een paar ‘jongere’ dames nogal geschokt over de collectie en vroegen zich af wanneer je rode lingerie draagt. Lieve dames, oa. onder witte blouses, rokjes en broeken want een rode bh of rode slip schijnt niet door.)

De collectie bestaat uit een Daily Comfort lijn, een Glamour lijn en een Sexy lijn waardoor er altijd lingeriesetje is voor elk moment van de dag én nacht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com