You are here: Home » Columns » Najaar..tijd voor de open haard

Najaar..tijd voor de open haard

geschreven door Constance

doorkijkhaard

Helaas is het hele mooie weer weggetrokken, maar stiekem is het ook wel weer heel leuk om straks de kaarsjes e.d. weer aan te steken. En dan ga ik op zoek naar de perfecte open haard…dat is toch een grote sfeermaker in de huiskamer!

Maar ja, manlief en ik kunnen het niet echt eens worden, hij wil alleen maar een “echte” open haard met “echt” vuur. Terwijl ik al zie aankomen dat ik het hout moet gaan staan hakken, want dat gaat hij echt niet doen (geen tijd..).

Dus van mij mag het rustig een gashaard worden, lekker makkelijk, geen hout hakken… en eenvoudig aan en uit te doen als je er maar even bent. Maar… dat is dus niet echt genoeg voor hem…

sk computerruimte kl 1a

Terwijl er zulke leuke modellen zijn, zeg nou zelf. Ik ben meer van de strakke ombouw, maar ook in de landelijke stijl is er genoeg keus! De hele 3D tekening al klaar op de computer, om het hem maar “in het echt” te kunnen laten zien.

landelijke openhaard

Super mooi, met een luie stoel (inclusief footstool) voor de open haard, glaasje wijn erbij, perfect toch?! Nu moet hij alleen nog maar even worden overgehaald…

Belinda Elshuis, styliste van de InterieurTipgever regio Enschede

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com