You are here: Home » Shoppen » Prijsvraag: Win een paar Oroblu sokjes

Prijsvraag: Win een paar Oroblu sokjes

geschreven door Constance
Oroblu

Je kunt bij shoppen.blogo.nl deze maand kans maken op een paar Oroblu sokjesmet een nieuwe prijsvraag! En de aankomende herft/winter zijn kniekousen dé trend, want je ziet de kniekous/sokken terug op de catwalk gedragen onder een rok of een jurk in combinatie met bijv. een peep-toe, wie durft?

Oroblu

Mode, raffinement, elegantie, kwaliteit en innovatie: Oroblu heeft een uitgebreide collectie panty’s, stay-ups met mooie kanten boorden, leggings, warme maillots, sokken en kousen.

Ik mag, namens Oroblu, 3 winnaressen gelukkig maken met een paar sokjes (Stephanie) uit de Oroblu Trend collectie (twv. euro 9,95 per stuk) en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de deze vraag:

Waar komt Oroblu oorspronkelijk vandaan? Mail je antwoord (en naam en adresgegevens), voor 29 september as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com of laat je reactie achter via de shoppen.blogo.nl Facebook fanpagina.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com