You are here: Home » Fashion » Specsavers lanceert topdesigner; Jorgen Simonsen

Specsavers lanceert topdesigner; Jorgen Simonsen

geschreven door Constance
Specsavers Osiris

Specsavers lanceert de collectie van hun nieuwe topdesigner; Jorgen Simonsen. Deze Deense modeontwerper is Head of Design geweest bij oa. Versace en Valentino en hij heeft ook diverse kledingstukken ontworpen voor sterren als Madonna, Sarah Jessica Parker en Jennifer Lopez.

Specsavers Osiris

Zijn collectie, die nu in de winkels ligt, is uitgebracht onder het Specsavers Osiris label en de serie bestaat uit 60 monturen (28 heren- en 32 damesmodellen) en zijn ondergebracht in 3 trends; Colour Pop, Frosted Hi-tech en Super Transparant.

Colour Pop is een ode aan het leven, de liefde en vrijheid. De inspiratie voor deze collectie komt voort uit lange, luie middagen aan de Italiaanse Amalfi kust, klassieke felgekleurde auto’s, Italiaans schepijs, filmiconen uit vervlogen tijden en verder alles wat cool en kleurrijk is.

De inspiratie voor Frosted Hi-tech is voortgekomen uit de natuur van Scandinavië, zoals heidevelden bedekt met ijskristallen, diepe fjorden en het Noorderlicht. En dat zie je terug in de kleurencollectie; ijswit, permafrost blauw, lentegroen, verbrande houttonen en asgrijze monturen met een urban warrior vibe.

Super Transparant is de vertaling van urban chic naar een combinatie van gedurfde vormen, opvallende ontwerpen en gepolijste, glossy oppervlaktes met een knipoog naar de Franse ontwerper Phillipe Starck en het functioneel modernisme. In de transparante monturen zie je de constructie terug, zoals het metaaldraad en de scharnieren.

JS-for-Osiris

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com