You are here: Home » Fashion » Winkelen in Lille

Winkelen in Lille

geschreven door Constance
shoppen in Lille

Winkelen in Lille, het is een van meest populaire buitenlandse steden waar Nederlanders graag naar toe gaan. En dat geldt helemaal voor het eerste weekend van september, want dan houdt Lille haar populaire antiekmarkt.

shoppen in Lille

Lille wordt gezien als de shopstad (na Parijs) van Frankrijk, maar ook is Lille een perfecte stad voor een museumbezoek, een gastronomisch of romantisch verblijf en ook kinderen komen aan hun trekken. Je waant in Lille echt in het buitenland en dat op maar 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens.

Wil je toch iets dichterbij huis gaan winkelen, dan geldt in België Hasselt als de populairste (mode)stad, in Duitsland is Aken favoriet en is Maastricht in Nederland de favoriet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com