You are here: Home » Beauty » INGLOT Cosmetics opent nieuwe Pop Up store

INGLOT Cosmetics opent nieuwe Pop Up store

geschreven door Constance
INGLOTCosmetics pop up store

INGLOT Cosmetics opent nieuwe Pop Up store en deze keer is Rotterdam aan de beurt. Je kan vanaf as. zaterdag (3 augustus as.) in deze tijdelijke winkel terecht (de winkel blijft t/m december dit jaar) voor 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht.

INGLOT pop up store

Deze nieuwe INGLOT Pop Up Store ligt in hartje Rotterdam, op de populaire open passage: de Lijnbaan. Een prachtige winkel van 60m2, waar het gehele INGLOT productassortiment beschikbaar is. Daarnaast staan de vakkundige en vriendelijke make-up artists altijd klaar voor advies en beauty tips.

En INGLOT Cosmetics heeft dit openingsweekend allerlei leuke acties zoals gratis touch ups in de winkel en beauty passports (make up advies met facechart). Uiteraard is het bewonderen van de nieuwe winkel, het testen van producten en het vragen van advies de hele dag mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com