You are here: Home » Fashion » Urban Nomads houdt een stocksale

Urban Nomads houdt een stocksale

geschreven door Constance
Urban Nomads stock sale

 

Urban Nomads houdt een stocksale en wel morgen, vrijdag en overmorgen (1, 2 en 3 augustus as.) en dit is natuurlijk een hele leuke manier om op een voordelige manier een Urban Nomads by Kirsty Nagel sjaal aan te schaffen. Want alle sjaals (uit de vorige collecties) worden voor slechts euro 15,00 per stuk verkocht in haar Rotterdamse pilotstore.

Urban Nomads stock sale

Maar natuurlijk kan je ook terecht voor de nieuwe serie Urban Nomands sjaals van Kirsty Nagel en deze zijn geïnspireerd op de kleuren van Ibiza en festivals. Het buitengevoel, de lucht de zee de zon en de bomen. De sjaals zijn uitgevoerd in frisse en fijne tinten in diverse smaken en bedrukt met sterren of zwaluwen en gemaakt van 100% katoen en zijn lekker groot (2.40 x 2.10 meter). Deze nieuwe collectie staat voor blijheid, openheid, geluk en liefde.
sjaals-van-Kirsty-Nagel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com