You are here: Home » Fashion » Mail, Like & Win; Zet je moeder in het zonnetje met BY-BAR

Mail, Like & Win; Zet je moeder in het zonnetje met BY-BAR

geschreven door Constance

Geïnspireerd door haar reizen naar alle windstreken maakt BY-BAR mooie accessoires en kleren. Zo komen de breisels uit Italië en voor haar kleding en accessoires reist ontwerpster Barbara regelmatig naar de smalle straatjes van Delhi en Jaipur in India.

BY-BAR

Van kleurrijke sjaals en ringen, tot kledingstukken in luchtige zomerstoffen. De items zijn stijlvol en eigentijds en gaan door de tijdloze ontwerpen meer dan een seizoen mee.

Zoek je naar een verhaal achter een kledingstuk? BY-BAR ontwikkelde, naast de reguliere collectie, de ‘Old is New’-lijn en maakt van antieke plaids mooie jasjes, tassen en pouches. Omdat een beperkte hoeveelheid plaids met de hand wordt geselecteerd, zijn alle items uit deze lijn uniek. Zo weet je zeker dat je niet snel iemand met hetzelfde jasje tegen het lijf loopt.

Ter gelegenheid van Moederdag mag shoppen.blogo.nl namens BY-BAR een moeder in het zonnetje zetten. Vind jij dat jouw moeder een mooi item van BY-BAR verdient? Maak nu kans op een BY-BAR tegoedbon t.w.v. €25,-. Lees hier hoe:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com