You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Moederdag Tip: Monsters hoes voor iPhone 5

Moederdag Tip: Monsters hoes voor iPhone 5

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een origineel (Moederdag)cadeau? Dan zijn de SwitchEasy Monsters covers voor de iPhone 5 helemaal geweldig. De Monsters zijn gemaakt van zachte siliconen en je kan ze heel gemakkelijk bevestigingen en er ook weer afhalen.

monsters

Je kostbare iPhone is nu beschermd tegen krassen en andere beschadigingen en behalve de cover zit er in de verpakking ook nog 2 screenprotectors, een microfiber doekje, een squeegee (voor het aanbrengen van de screenprotectors) en 2 connector protectors. De SwitchEasy Monsters covers zijn er in 4 verschillende kleuren; roze, groen, geel en zwart. En voor alle bestellingen bij iphone-cases.nl geldt; bestelt voor 17.00 uur = de volgende dag geleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com