You are here: Home » Home gadgets » Nieuwe Samsung GALAXY Tab3

Nieuwe Samsung GALAXY Tab3

geschreven door Constance

En weer is er een nieuw familielid bij de Samsung GALAXY familie gekomen, nl. de Tab3; een 7 inch tablet. En mede door het handige formaat is de Tab3 perfect om mee te nemen op vakantie, in de trein of bus want hij past precies in een hand en de GALAXY Tab3 is met 47 gram lichter en dunner dan zijn voorganger (GALAXY Tab 2 7.0).

GALAXY Tab 3 7 inch

De GALAXY Tab3 heeft een 1,2 GHz dual-core processor en heb je direct toegang tot video’s, apps en games die je op het breedbeeldscherm fullscreen kunt bekijken. De GALAXY Tab3 heeft 1 GB en 8 GB intern geheugen, dat is uit te breiden tot 64 GB. De Tab3 draait op het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem en heeft een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. En met de langere accuduur kun je volop gebruik maken van al het entertainment dat je tablet jou biedt. Deze GALAXY Tab3 ligt vanaf deze zomer in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com