You are here: Home » Beauty » BaByliss introduceert 2 nieuwe roterende borstels

BaByliss introduceert 2 nieuwe roterende borstels

geschreven door Constance

Welke vrouw wil nu niet haar eigen haarstylist thuis? Volume, perfect gepolijst en glanzend haar alsof je net bij de kapper bent geweest! Dan kan nu Roterende Borstels van BaByliss en deze
handige tools zijn geschikt voor ieder type haar; kort, lang, fijn of dik.

babyliss ipro 800

BaByliss lanceert twee nieuwe roterende warme lucht borstels, die je haar in één beweging drogen en tegelijkertijd stylen. Met de roterende borstels van BaByliss creëer je moeiteloos volume vanaf de haarwortels en geeft je haar een schitterende glans. De iPro Rotating Brush 700 is perfect voor het drogen en stylenvan kort tot halflang haar. Deze heeft 700 Watt, 2 temperatuurstanden/snelheden en de cool-shot en een borstel van 35 mm. De iPro Rotating Brush 800 is geschikt voor kort tot lang haar. De borstel heeft 800 Watt, 2 temperatuurstanden/snelheden, de cool-shot en 2 borstels (35 mm en 50 mm).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com