You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » ebookers lanceert reisapp

ebookers lanceert reisapp

geschreven door Constance

Speciaal voor de online vakantieboeker lanceert de reisorganisatie ebookers een reisapp waarmee het mogelijk is om vluchten, hotels én huurauto’s te zoeken en te boeken. De app geeft klanten toegang tot hun reserveringsdetails, vluchtgegevens en exclusieve mobiele aanbiedingen met hotelkortingen tot en met 65%. De gratis app is beschikbaar in de App Store voor iPhone, iPod touch en iPad.

ebookers

Wat kan je allemaal vinden in de ebookers app? Hotels, vluchten en autohuur zijn allemaal gecombineerd in de app en je hebt altijd toegang tot al je gegevens, zelfs zonder dat je een internetverbinding hebt. De status van je vlucht kan je zien in een speciale tab en ook krijg je dagelijks leuke aanbiedingen voor hotels, vluchten en huurauto’s. Verder kan je heel gemakkelijk zoeken dmv. de speciale zoekopdrachten en filteropties. En eerder ingevulde persoonlijke informatie wordt automatisch getoond bij een volgende boeking of reservering. De app is gratis te downloaden in de App Store

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com