You are here: Home » Beauty » Moederdag cadeautip: NIVEA blik

Moederdag cadeautip: NIVEA blik

geschreven door Constance

Speciaal voor Moederdag brengt NIVEA dit jaar verschillende limited editions uit van het bekende Blauwe Blik.

nivea

Het NIVEA Crème Blik wordt al meer dan honderd jaar verkocht en is inmiddels uitgegroeid tot een icoon. Jaarlijks gaan er zo’n 1,5 miljoen blikjes over de toonbank. Het product heeft haar succes te danken aan de sterke formule. Door de toevoeging van Panthenol en het huidverwante Eucerit heeft het product een intensief verzorgende en helende werking. De milde verzorging maakt het product geschikt voor ieder huidtype wat behoefte heeft aan een rijke verzorging. De 4 verschillende NIVEA Moederdagblikken zijn versierd met verschillende hartjesmotieven.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com