You are here: Home » Accessoires » Vers sap met de slowjuicer

Vers sap met de slowjuicer

geschreven door Constance

Wil je het voorjaar en zomer gezond en fit beginnen? Of in tip top shape  in bikini, badpak of zwembroek verschijnen? en dan wil je er toch wel in tip top shape bijlopen.

slowjuicer

Een van de manieren om alle vitamines binnen te krijgen is dmv. het persen van fruit, groenten en ook tarwegras en dat kan het beste met een slowjuicer. Het verschil tussen een gewone sapcentrifuge en een slowjuicer is dat de enzymen, vitamines en mineralen intact blijven en hierdoor maak je de meest gezonde sapjes. Verder zijn de sappen langer houdbaar en kan je de slowjuicer gebruiken voor groente, fruit maar ook noten en citrusvruchten. Verder kan je ook elke dag een shot tarwegras tot je nemen want ook hier draait de slowjuicer haar hand niet voor om. Er zijn bij de online shop van versapers.nl verschillende modellen te bestellen en tevens vind je hier ook heel veel recepten en bijpassende accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com