You are here: Home » Shoppen » Mail & Win; Kwillem van Gooische Frutsels

Mail & Win; Kwillem van Gooische Frutsels

geschreven door Constance

Jullie hebben vorige week kunnen lezen dat ook de online (kinder)sieradenwinkel Gooische Frutsels een aantal speciale Oranje accessoires in haar collectie heeft opgenomen, zoals de Kwillem.

kwillem

Nu mag shoppen.blogo.nl, namens Gooische Frutsels, 5 Kwillems (twv. Euro 9,95 per stuk) weggeven zodat jij (of je dochter) er met Koninginnedag helemaal hip en trendy bijloopt.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de 5 Kwillems? Geef, voor 25 april as., antwoord op deze vraag; Wat kun je allemaal met Kwillem? Stuur je antwoord, incl. je naam en adres, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (Lees wel even onderstaande spelregels.) De winnaars krijgen persoonlijk bericht en hebben Kwillem voor 30 april as. in huis.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com