You are here: Home » Gadgets » Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook

Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een fan ben van, mooie en functionele, gadgets en ik heb weer een geweldig design exemplaar mogen testen. Tivoli Audio is een specialist op het gebied van radio gadgets en een mooi voorbeeld hiervan is de Tivoli Audio iSongbook.

tivoli audio isongbook

Deze retro fm/am radio heeft ook een speciaal iPod/iPhone docking station (uitklapbaar) en zelfs een losse speaker waardoor de iSongbook lekker gemakkelijk mee kan tijdens een lekkere picknick in het park of een heerlijk stranddag of een tripje op de boot. De iSongbook kan je op gebruiken dmv. de stroomadapter maar ook heeft de iSongbook een ingebouwde batterijoplader waardoor je alleen nog maar een set oplaadbare batterijen in het apparaat hoeft te doen en je hebt overal muziek.

De Tivoli Audio iSongbook heeft verder een speciale headset aansluiting en je kunt ook, dmv. de ´Aux’ ingang, je smartphone aansluiten (dmv. een speciale kabel, niet meegeleverd) en naar bijv. Spotify luisteren.

Op Ladygadgets.blogo.nl kan je de uitgebreide iSongbook test nalezen en de iSongbook is momenteel te koop met Euro 100,00 korting! Dus niet alleen een perfect maar ook nog eens een voordelig Moederdagcadeau.

[youtube]http://youtu.be/HAJoobrWmDo[/youtube]

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com