You are here: Home » Fashion » Armani voor Specsavers

Armani voor Specsavers

geschreven door Constance

Specsavers heeft weer een internationale designer aan haar collectie toegevoegd, na
oa. Karen Millen, Missoni en Tommy Hilfiger liggen er nu Emporio Armani monturen in de winkels.

De Armani for Specsavers collectie bestaat uit 24 dames- en herenmodellen. De stijl: strak, elegant en met Italiaanse snit, ontworpen door het designerteam van Armani zelf en daardoor perfect passend bij de catwalkcollecties. Tijdens de AW fashionshow van Emporio Armani domineerden zwart, paarsblauw en rood de catwalk.

Dit zie je ook terug in de monturen: strakke, elegante lijnen in zwart acetaat gedecoreerd met paarsblauwe veren en rode sierlijnen. En net zoals in het modebeeld verschillende stoffen met elkaar worden gemixt, bestaan de monturen uit een combinatie van contrasterende materialen als acetaat en metaal. En ook op vintage designs geïnspireerde modellen met schildpaddenhoorneffect, paars en roze voor een frisse, jonge look en een klassieke rechthoekig montuur met een touch van de Mad Men stijl uit de jaren ’60.

De handgemaakte monturen worden in Italië geproduceerd en zijn voorzien van een Armani logo. En je hebt al een Emporio Armani bril vanaf € 169. En omdat je outfit
niet iedere dag hetzelfde is, krijg je er bij Specsavers een tweede bril gratis bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com