You are here: Home » Shoppen » Weggeefactie: Kaspersky geeft kerstcadeau’s weg

Weggeefactie: Kaspersky geeft kerstcadeau’s weg

geschreven door Constance

Online shoppen is populairder dan ooit. Maar hoe veilig is dat nou? Gelukkig geeft Kaspersky Lab een Kaspersky Internet Security 2013 pakket weg waardoor je helemaal veilig kan shoppen en tegelijkertijd je computer beschermt tegen virussen, Trojaanse paarden, spam, hackers en meer.

In de december maanden geven we altijd veel geld uit aan Sinterklaas- en kerstcadeau’s en natuurlijk aan feestelijke kleding. Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar meer geld uitgegeven op het internet. Logisch ,want online winkelen is makkelijk, er is veel keus en de aankopen worden tegenwoordig super snel geleverd.

Toch hoor je ook steeds meer verhalen over cybercriminelen die door middel van virussen en wormen in je computer weten in te breken. Met geavanceerde technieken maken zij screenshots, slaan je toetsaanslagen op of nemen je hele computer over. Met deze gegevens kunnen zij toegang krijgen tot jouw bankgegevens en in het slechtste geval je hele rekening leeg halen. Wil je echt veilig shoppen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de veiligheid, dan is het verstandig een virusscanner of een beveiligingsprogramma te nemen. Met een beetje geluk kost het je niks want Kaspersky Lab geeft er nu één gratis weg twv. euro 49.95!

Winactie: Ik bedenk zelf altijd namen voor diverse gadgets die ik in huis heb en wil jij nu kans maken op dit pakket bedenk dan een leuke, originele of aparte naam voor de Kasperksy Internet virusscanner! Je kunt onderaan dit artikel een reactie achterlaten of je kunt de naam (met jouw eigen gegevens erbij) voor 15 december as. mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

(Spelregels; om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com