You are here: Home » Fashion » Dure kinderkleding voor een prikkie

Dure kinderkleding voor een prikkie

geschreven door Constance

Sinds vorige week is de website VintyKids.com online en hier kan je zo goed als nieuwe kinderkleding kopen voor een fractie van de prijs. Maar je kunt hier ook kinderkleding inleveren en dan wordt deze voor jou verkocht.

Bij VintyKids kan je alle 2ehands kinderkleding verkopen zonder de rompslomp van het zelf online zetten en daarna het onderhandelen over de prijs. Het enige dat je hoeft te doen, is de kleding – kosteloos – in een VintyKids tas opsturen. VintyKids doet de rest: controleren, selecteren, vakkundig fotograferen, prijzen, verpakken, opslaan en verzenden. Als verkoper ontvang je 50% van de verkoopprijs.

Een team van professionals – nagenoeg allemaal zelf ook moeder – doet een strenge kwaliteitscontrole op de ingezonden kleding en neemt ook alle aanverwante zaken uit handen: fotografie, prijzen, verpakken, opslaan, verzending naar de nieuwe koper en de financiële afhandeling. VintyKids werkt met een speciale fototechniek, waardoor ieder draadje van het kledingstuk online tot in detail kan worden bekeken. Zo weet je precies wat je koopt. Op de site kan onder andere worden gezocht op maat, kleur en soort kledingstuk. Dus ideaal in deze dure tijden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com