You are here: Home » Fashion » Canvas tas ism. Helena Christensen voor het goede doel RED

Canvas tas ism. Helena Christensen voor het goede doel RED

geschreven door Constance

Chic Outlet Shopping, waar ook Maasmechelen Village bij hoort, gaat een samenwerking aan met (RED). (RED) is een organisatie (wereldwijd) die werd opgericht om de strijd aan te binden tegen AIDS.

In het kader van deze samenwerking lanceert Chic Outlet Shopping een speciale editie van een canvas draagtas, die ontworpen is ism. met fotografe, filantrope en voormalig supermodel Helena Christensen. Op seze exclusieve tas staat een op (RED) geïnspireerd ontwerp en een foto van Helena Christensen. Zij was zelf ook aanwezig tijdens de lancering van deze tas, afgelopen dinsdag in Maasmechelen.

Deze “limited edition” draagtas zal exclusief te koop worden aangeboden in Maasmechelen Village op 1 december (Wereld-AIDS-Dag). De tas zal worden verkocht tegen € 10,00 per stuk en de opbrengsten zullen aan (RED) worden geschonken om hen te helpen bij het behalen van hun doel: een AIDS-vrije generatie.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com