You are here: Home » Fashion » Fred de la Bretonière schoenen online te koop

Fred de la Bretonière schoenen online te koop

geschreven door Constance

Na de tassen en de leren kleding van Fred de la Bretonière worden nu ook SHABBIES AMSTERDAM en de nieuwste lijn, de Fretons, online verkocht!

Freds allernieuwste lijn ‘Fretons’ werd vorige week donderdag, tijdens de Vogue Fashion’s Night Out, gelanceerd in de winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Fretons is een lijn van sneakers en trainers.

De nieuwe gekleurde SHABBIES Amsterdam zijn typisch SHABBIES door de nonchalante look. De korte laars komt in de kleuren geel, taupe, turquoise, bordeaux rood en zwart. De look is stoer dankzij de gesp aan de bovenzijde van de schacht en de profielzool.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com