You are here: Home » Accessoires » RAIKKO draagbare mini-speakers

RAIKKO draagbare mini-speakers

geschreven door Constance
houten tuinpoort

Speciaal voor iedereen die altijd en overal mobiele speakers wil meenemen is er de RAIKKO Vacuum Speaker Serie en deze is gebaseerd op de gepatenteerde Vacuum-technologie.

Door het openklappen van de speaker wordt een klankkast opengevouwen en ontstaat er een vacuüm. En door deze techniek zijn de miniluidsprekers zeer compact in te klappen en hierdoor ideaal voor gebruik onderweg. Uitgeklapt leveren ze een ongeëvenaarde sound, zodat elke luisteraar onder de indruk zal zijn. De RAIKKO Vacuum Speaker Serie bestaat inmiddels uit 5 modellen.

Het goede en mooie geluid komt door het binnenwerk van de RAIKKO speakers; het grote membraam en verhoogde vermogen. De modellen hebben een ingebouwde accu en zijn eenvoudig te koppelen aan mobiele telefoon, smartphone, tablet of mp3 speler door de meegeleverde 3,5 mm plug. Bij de Bluetooth uitvoering kan je kiezen om of de Bluetooth koppeling of de 3,5 mm plug te gebruiken.

De RAIKKO Dance Vacuum speakers zijn er in het zwart, wit, groen, blauw en roze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com