You are here: Home » Beauty » shopVIP 1000e sale

shopVIP 1000e sale

geschreven door Constance

Vandaag is het zover, de 1000e sale van shopVIP! In 2008 is shopVIP door stylist Bastiaan van Schaik gelanceerd in het Amsterdamse Amstel Hotel.

En ook nu is het Amstel Hotel het decor van de viering van de 1000e shopVIP sale! De gehele Fashion wereld (BN’ers, pers en stylistes) is uitgenodigd en krijgt, tijdens een heerlijke cocktail, een wervelende fashionshow te zien. (Shoppen.blogo.nl is ook uitgenodigd, dus later meer.)

Maar ook de klanten van shopVIP worden niet vergeten want je maakt kans op een aantal mooie prijzen, zoals een Vespa scooter, een reis naar New York en een jaar lang gratis winkelen op shopVIP. Je hoeft je alleen maar even aan te melden via Facebook.

En speciaal voor de 1000e shopVIP verkoo

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com