You are here: Home » Shoppen » Bijzondere avond voor Join for Joy!

Bijzondere avond voor Join for Joy!

geschreven door Constance

Join for Joy organiseert Summer Camps voor kinderen in ontwikkelingslanden. De kampen zijn gevuld met sport en spel, muziek en dans, rollenspelen en creatieve opdrachten. Een kans voor de kinderen om zich vrij uit te drukken en echt kind te zijn.

En PUP Amsterdam organiseert speciaal voor Join for Joy volgende week vrijdag, 21 september as., een culturele avond in Paradiso. Het wordt een mix van fringe theater, kunst, eten, muziek, performance en cabaret met o.a. een nachtexpositie, diner en cocktails van BAK, Radio Romantiek, Fringe-winnaars, Artival markt, live muziek en dans.

En de Dj”s van de avond zijn Benoit & Sergio (DFA / Visionquest), Infitiy Ink (Hot Creations), MANIK (Culprit / Ovum), Burnski (Real Tone / Dessous), Victor Coral (Backstage), Terry Toner (Electronation), Jop & Jordi (Carnivale) & Chris Julien (Backstage).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com