You are here: Home » iPhone » Olympische Spelen NOS op je mobiele telefoon

Olympische Spelen NOS op je mobiele telefoon

geschreven door testman

Vandaag beginnen de Olympische Spelen in Londen. En natuurlijk hopen we allemaal op Nederlands succes. De NOS heeft naast haar Olympische website, ook haar “standaard” app voor op je mobiele telefoon, met onder andere 13 livestreams van de OS, maar ook veel ander nieuws over de Nederlandse atleten. Deze is beschikbaar voor iPhone en Windows Mobile. Vreemd genoeg niet voor het meest populaire platform Android. Volgens de NOS wordt daar nog aan gewerkt, ook dat klinkt vreemd, want het is toch al een tijdje bekend wanneer de OS starten. Op je Android telefoon kun je natuurlijk wel kijken via de mobiele site van de NOS. Voor de mensen in het buitenland, je kunt de live streams niet bekijken via de NOS site vanwege de rechten. Wel kun je op de site van Eurovisie kijken naar de OS.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com