You are here: Home » Beauty » Nieuwe Max Factor False Lash Effect 24 mascara

Nieuwe Max Factor False Lash Effect 24 mascara

geschreven door Constance
kasteel croy

Vorige maand ben ik aanwezig geweest bij de lancering van 2 nieuwe Max Factor producten. Het eerste product was de Max Factor False Lash Effect 24 mascara en voor het 2e product moet je nog even tot 1 juni as. geduld hebben 😉

Speciaal voor de zomer introduceert Max Factor False Lash Effect 24 en het geheim van deze mascara is de ingebouwde primer en die primer zorgt ervoor dat de mascara zich extra goed kan hechten en hoef je de mascara maar 1 keer aan te brengen voor volle wimpers. En tevens zorgt de water-resistant formule ervoor dat deze mascara 24 uur lang smudge proof blijft.

De False Lash Effect 24 is er in 2 kleuren; Black en Black/Brown en ligt vanaf 1 juli as. in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com