You are here: Home » Home gadgets » Facebook prijsvraag; Game Mania Goodiebag

Facebook prijsvraag; Game Mania Goodiebag

geschreven door Constance
Fatboy Waynecooler wijnkoeler

Game Mania bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! Speciaal voor ladygadgets.blogo.nl heeft Game Mania een goodie bag samengesteld en die kan jij winnen!

Prijsvraag: Ladygadgets.blogo.nl mag, namens Game Mania, 1 goodie bag weggeven en in deze goodie bag zit: Game Mania Mok, Game Mania spaarvarken, Game Mania zaklamp, Just Dance sleutelhanger, Mario greenshell sleutelhanger, Raving rabbid figuurtje, Little big planet figuurtje, Zelda figuurtje, Just Dance rubberpolsbandje, Ibiza Classics cd en een Your shape fitness shirt.

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige pakket? Vertel wat jouw meest bijzondere game ervaring is en zet je reactie (voor 31 mei as.) onder dit artikel. Heb je geen Facebook account dan kan je je reactie ook mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En wie weet ben jij wel de winnaar. (Lees wel even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com