You are here: Home » Huis & Tuin » Facebook Prijsvraag; Win een Melitta koffiepakket

Facebook Prijsvraag; Win een Melitta koffiepakket

geschreven door Constance

Lekkere koffie is steeds belangrijker en ook de oude vertrouwde filterkoffie is weer helemaal terug van weg geweest en retro en hip! Met filterkoffie wordt al pruttelend de koffie gezet en je ruikt een heerlijk aroma. En laat nu net de geur van koffie ons fit en alert maken!

De bereiding van zelfgemaakte koffie kost misschien net iets meer tijd, maar de smaak is puur en authentiek. We love coffee! En als we met koffie drinken tegelijkertijd iets goeds doen voor de wereld, smaakt die koffie, cappuccino, koffie verkeerd of espresso nog net wat lekkerder. Want koffiezetexpert Melitta heeft een ‘groen hart’ en geeft je dit dubbelgoed gevoel. Door het kopen van een pakje Melitta koffiefilters help je namelijk mee aan het herbebossen van Peru, wat onder andere ook de koffieplantages ten goede komt. Door meer koffie te zetten, kun je dus ook meer helpen. Zo geniet je nog langer van zo’n lekker vers kopje. (www.facebook.com/Melitta.nl)

Prijsvraag: Shoppen.blogo.nl mag, namens Melitta, 3 koffiepakketten (twv. euro 100,00 elk) weggeven. Het pakket bestaat uit de Melitta Optima Timer, Melitta filterzakjes, 2 Melitta mokken, Koffie en Australian chocolade.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze geweldige pakketten? Vertel wat jouw koffiemoment is en zet je reactie (voor 31 mei as.) onder dit artikel. Heb je geen Facebook account dan kan je je reactie ook mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En wie weet ben jij wel een van de 3 winnaars. (Lees wel even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com