You are here: Home » Fashion » Win Hunterlaarzen

Win Hunterlaarzen

geschreven door Constance

De show Saturday Night Fever en Hunter hebben een leuke samenwerking. Want elke klant van een paar Hunters maakt kans op gratis kaarten voor Saturday Night Fever. En Hunter reist met Saturday Night Fever mee langs alle grote theaters in Nederland en alle bezoekers maken, na inlevering van hun kaartje, kans maken op een paar Hunterlaarzen!

Na de voorstelling van Saturday Night Fever kan elke bezoeker zijn/haar kaartje inleveren in de grote rode laars die zichtbaar is in de foyer. Er worden Hunterlaarzen verloot onder de deelnemers en de winnaars krijgen een waardebon.

Bij de aankoop van een paar Hunterlaarzen (bij deelnemende verkooppunten in de buurt van de theaters waar de voorstelling van Saturday Night Fever wordt gehouden) maak je kans op kaartjes voor deze show!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com