You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Olympus digitale camera

Nieuwe Olympus digitale camera

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die mooi op zijn of haar vakantie foto’s wil komen te staan heeft Olympus de nieuwe VH-120 camera (14 megapixels) gelanceerd.

De compacte VH-120 camera heeft nl. een zgn. beautymodus. Hiermee is het mogelijk om alle ongewenste oneffenheden weg te werken met de beauty optie kan je zelfs extra mascara of blush aan brengen. Verder heeft de camera 9 verschillende ‘magiefilters’ die toegepast kunnen worden op foto’s en HD-filmopnamen; punk, popart, soft-focus en sprankeling. En voor de laatste finishing touch is er de 3D-fotofunctie in rood en cyaan. Verder heeft Olympus gekozen voor frisse kleuren want de VH-120 is er in Apple red, Grape purple, Apricot Orange, Lychee White, Kiwi Green en Black Berry. De camera is makkelijk in gebruik, heeft een minimaal aantal knoppen en hierdoor kan iedereen de camera gebruiken. En met de i-Auto functie worden de 8 meest voorkomende situaties herkent en kiest de camera automatisch de meest geschikte instellingen en zorgen de AF trackingfuncties voor de perfecte scherpstelling zodat je altijd een mooie foto krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com