You are here: Home » Schoenen & laarzen » Hollands Glorie bij DUO

Hollands Glorie bij DUO

geschreven door Constance

Wil je je alvast hullen in rood, wit, blauw en/of oranje als voorloper op Koninginnedag, het EK-voetbal en de Olympische Spelen?

DUO heeft ballerina Olympia in het rood en blauw en voor oranje ben bij je bij sleehak pump Portia en ballerina Delta aan het juiste adres. Er zijn nog veel meer modellen in rood, wit en blauw en door de 3 breedtematen passen ze altijd!

En speciaal voor alle ballerina & loafers fans:DUO heeft hier vele varianten van. De taupe Baroque loafer is perfect te combineren met een zomerse outfit. Voor een wat feller gekleurde ballerina, is de kobaltblauwe Delta met slangenprint de perfecte keuze. En voor luipaard addict onder ons er is model Jansen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com