You are here: Home » Audio & video » Nieuwe Philips hoofdtelefoons; de Citiscape collectie

Nieuwe Philips hoofdtelefoons; de Citiscape collectie

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met de nieuwe serie hoofdtelefoons van Philips. Er zijn 2 verschillende lijnen: de Citiscape collectie en de ´O Neill serie (hierover binnenkort meer).

De Citiscape lijn is gebaseerd op zes wereldsteden (New York, Londen, Berlijn, Shanghai, Parijs en Tokio) en daaruit is een reeks van hoofdtelefoons en in-ear oordopjes ontstaan. De CitiScape Collection bestaat uit drie modellen met hoofdband en een oortelefoon, die luisteren naar de namen Uptown, Downtown, Shibuya en St. Germain.  Met de CitiScape Collection wordt voor het eerst de MusicSeal-technologie toegepast, en dat is een dubbellaagse wand in de oorschelp die de rand tussen het kussentje en de behuizing afsluit. Dit helpt de achtergrondgeluiden van de stad weg te werken en geluidsverlies tegen te gaan.

Verder is de CitiScape Collection voorzien van een ingebouwde microfoon om gemakkelijk de muziek even stil te zetten en een oproep te beantwoorden. Het op New York geïnspireerde Uptown-model met hoofdband is gemaakt van aluminium en de superzachte kussentjes met traagschuim en de met lucht gecapitonneerde hoofdband combineert. De Uptown CitiScape geeft het beste geluid dankzij de fijn afgestelde 40 mm drivers en de totale privacy met MusicSeal. De Uptown-serie met retro-look is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met bruine kussentjes of in bruin met lichtgrijze kussentjes.

Voor een meer casual look is er de Downtown-serie die de New Yorkse ‘streetwear’ illustreert. De Downtown-serie heeft een lichte stalen constructie met zacht schuim, biedt comfort. Net als de Uptown-serie zorgen de 40 mm drivers voor een heldere natuurlijke klank en met de MusicSeal-technologie blijf je genieten van je favoriete muziek. De
Downtown-serie is verkrijgbaar in bruin, lichtgrijs en paars.

Dan is er nog de Japanse elegante eenvoud met de Shibuya-hoofdtelefoon met hoofdband. Dankzij het gebruik van licht kunststof, een luchtdoorlatende hoofdband en zachte, comfortabele soepele kussentjes geeft de Shibuya een optimaal
draagcomfort. De dynamisch afgestelde 40 mm drivers zorgen dat de bastonen dieper en rijker klinken. En met de isolerende kussentjes op het oor hoor je nog steeds de omgevingsgeluiden maar zonder dat het lawaai wordt. De Shibuya-serie is er in verschillende kleuren zoals bruin, blauw, roze, paars en wit.

De St Germain in-ear oordopjes hebben 10 mm drivers en geven een helder en natuurlijk geluid. De oordopjes kunnen veilig in een tas worden opgeborgen zonder dat ze in de knoop raken en met de schuifsnoeren kan je ook een oordopje met vrienden delen. De St Germain oortelefoons zijn er in bruin of paars.

De Citiscape hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf volgende maand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com