You are here: Home » Tuin & terras » Fikkie stoken in sprookjesachtige vuurkorf

Fikkie stoken in sprookjesachtige vuurkorf

geschreven door Constance

Fikkie stoken meer iets voor mannen? Waar komt dat idee toch vandaan? Ik vond het als kind al prachtig om samen met mijn vriendinnen een vuurtje te maken! En nog steeds… De houtkachel in ons huis is mijn domein. Hout halen, stapeltje bouwen, aansteken en kijken hoe de vlammen zich verspreiden. Het is bijna meditatief. Het kachelseizoen loopt ten einde, maar stoken kan buiten ook. Op lange zomeravonden in de vlammen staren, terwijl de merel zijn laatste avondlied laat horen.. Ik heb er zin in!

De sprookjeachtige vuurkorf op de foto is van Maandag Meubels. Deze vuurkorf (Groot Draken) is verkrijgbaar bij woonwebwinkel LiL, die nog veel meer leuke buitenspullen heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com