You are here: Home » Accessoires » Mooie tuin, huis sneller verkocht

Mooie tuin, huis sneller verkocht

geschreven door Constance

Voor mensen in Gouda mocht ik aan de slag om hun tuin aan te pakken. Hun huis staat te koop en een aantal kijkers haakten af op de tuin en dat is zonde want het is een heel mooi huis voor een strakke prijs. De eigenaren van het huis zijn zeer druk bezet, zo druk dat ze nooit in hun zonnige tuin gaan zitten, zonde want het is zo’n heerlijke beschutte stadstuin.

Dus ik kon lekker aan het pimpen! De start was gemakkelijk, via HEMA.nl een tuinset besteld. Jammergenoeg werd het set een dag te laat bezorgd maar nu staat het te pronken in de tuin. Lekker veel kussen, lantaarns, viooltjes en mijn geliefde hortensia’s en voila… een gezellige stadstuin! Laat de koper maar komen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com