You are here: Home » Van alles wat » Xooon, nieuw winkelconcept in Nederland en België

Xooon, nieuw winkelconcept in Nederland en België

geschreven door Constance

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. Het is een totaal concept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren.  XOOON streeft naar een dominante rol in de markt, met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen “Young Design” en pure materialen.

XOOON richt zich op de jonge en jong voelende consument die weet wat ze wil. Hun levensstijl is belangrijker dan hun leeftijd. De doelgroep is sportief en ruimdenkend. Ze willen ruimte en bewegingsvrijheid. Meubelen moeten tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd modieus en actueel zijn. De Collectie is opgebouwd uit verschillende categorieën.:

Xooon-trend

Dit zijn producten in de nieuwste kleuren en vormen. Denk hierbij aan hoogglans gelakte materialen in diverse modieuze kleuren, maar ook een meubelprogramma opgebouwd uit ecologisch onbehandeld hout. Hiermee richten ze zich ons op de moderne, modebewuste klant.

Xooon-collection

De collectie waar XOOON voor staat en zichzelf mee onderscheidt in de markt. Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteits leder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep.

Xooon-basics

De prijspunten in de collectie, artikelen met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit deel van de collectie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bestsellers. Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten.  Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

De XOOON collectie is o.a. verkrijgbaar bij Homecenter Wolvega, en binnenkort ook bij Woonrijk Langedijk.

 

Milou Visser, InterieurTipgever Flevoland e/o

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com