You are here: Home » Shoppen » Stem voor gratis Ben & Jerry’s ijs!

Stem voor gratis Ben & Jerry’s ijs!

geschreven door Constance

Heb jij zin in een gratis ijsje en wil je daar je hele stad of dorp van laten meegenieten? Doe dan mee met Ben & Jerry Free Cone Day wedstrijd! En dit jaar valt Free Cone Day op 3 april as.

In 1979 besloten 2 hippies om zelf lekker ijs te gaan maken en hun ijssalon was gelijk een succes. Daarom besloten ze, om precies 1 jaar later, Free Cone Day in het leven te roepen en op die dag al hun klanten gratis ijs te geven. En nu, vele jaren later, bestaat de Ben & Jerry’s Free Cone Day nog steeds, ook bij ons. En daarom mogen ijsfans zelf kiezen waar de ijskarren van Ben & Jerry’s uiteindelijk zullen landen. Stem nu, via Facebook, en op 29 maart, als de stembussen gesloten zijn, wordt bekend in welke tien steden er gratis ijs uitgedeeld wordt. (Inmiddels vindt Free Cone Day ieder jaar wereldwijd plaats en wordt er in 26 landen meer dan 1.000.000 ijsjes uitgedeeld.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com