You are here: Home » Fashion » Online winkel Stylescout opent winkel in Amsterdam

Online winkel Stylescout opent winkel in Amsterdam

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ken je de webshop van Stylescout al, en vanaf nu kan je ook terecht in een ‘echte’ Stylescout winkel, nl. in Amsterdam.

Met de opening van de winkel en het bijbehorende persoonlijke stijladvies wil Stylescout haar klanten maximaal bedienen. In de winkel op de Elandsgracht kan je terecht voor kleding van het Franse merk Heimstone, de handgemaakte sieraden van DLC Brooklyn of make-up van het Duitse cultmerk USLU Airlines, het exclusieve lingeriemerk Amulette, het Keniaanse accessoiremerk KORA en het Amerikaanse Mason by Michelle Mason (allen exclusief in Nederland verkrijgbaar via Stylescout). Veel producten zijn one-of-a-kind; er wordt slecht een item per maat ingekocht waardoor de kleding exclusief blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com