You are here: Home » Fashion » Hunter ballerina’s

Hunter ballerina’s

geschreven door Constance

Afgelopen maandag was ik op de Modefabriek en daar was het Engelse rubberlaarzenmerk Hunter groots aanwezig. Eindelijk is, ook in Nederland, de rubberlaars haar ‘foute’ imago kwijt en wordt de rubberlaars ook als fashion gezien, net als in bijv. New York. Sterker nog: in The Big Apple hoor je er eigenlijk niet bij als je niet een paar designers Wellies in je kast hebt staan.

 

Hunter heeft heel verschillende modellen laarzen in de collectie, waarvan de Original Tall Classic de bekendste is. En wat dacht je van de Jimmy Choo Hunter laars, compleet met slangenprint? Ik heb zelf een paar limited edition Hunter laarzen in mijn kast staan, (wit met roze bloemen), speciaal ontworpen voor de Chelsea Flower Show.

Maar ik heb nu een paar Hunters gezien die ik absoluut wil hebben, nl. Hunter Ballerina’s. Het klassieke ballerina model is gemaakt van rubber en de binnenkant is gevoerd met leer. Natuurlijk staat voor, op het zwarte neusje, het bekende Hunter logo en de ballerina (ze heet Curzon) is er in 5 kleuren. Helemaal zwart of een combinatie van zwart met wit, roze, lime of blauw. Verder zijn ook de teenslippers Padstow een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com