You are here: Home » Accessoires » Nieuw eBook, de Kobo Touch

Nieuw eBook, de Kobo Touch

geschreven door Constance

Eind van deze maand ligt er, bij Libris.nl en blz.nl, een nieuw eBook in de winkels, de Kobo. En dmv. Kobo krijg je toegang tot de grootste boekenwinkel ter wereld, met meer dan 2,5 miljoen titels (ook in het Nederlands). En als fanatieke eBook-gebruikster wil ik jullie dit nieuwe eBook niet houden.

De Kobo Touch heeft touchscreen met Infrarood Touch Technologie, waarmee je met een vingertop eenvoudig de eReader kan bedienen. Ook kan je zinnen markeren, woorden opzoeken, inzoemen, teksten vergroten of snel naar een volgend hoofdstuk gaan. Ook kan je heel snel een boek op zoeken dmv. van Wi-Fi en het virtuele toetsenbord. De Kobo Touch eBook is het 1e eBook beschikbaar is in meerdere talen; Engels, Frans, Canadees Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands en heb je toegang tot de lokale Kobo winkel. De Kobo heeft een gewatteerde achterkant in 4 verschillende kleuren. Hierdoor ziet de Kobo er ook nog eens heel mooi en trendy uit. Een aanrader in je handtas!

De Kobo Touch heeft het allernieuwste Pearl 6” eInk-scherm en dit scherm spiegelt niet waardoor je ook in de zon gewoon kunt blijven lezen.  De bediening is ook aan te passen voor linkshandige lezers en zijn 7 lettertypes en 25 lettergroottes. En kan je in 1 Kobo Touch 30.000 boeken opslaan en ondersteunt de Kobo Touch eBooks in ePub, PDF en MOBI-format, foto’s in JPEG, GIF, PNG, BMP en TIFF-format, teksten in TXT, HTML en RTF-format en ook stripboeken in CBZ en CBR format.

Met Kobo heb je ook toegang tot Reading Life en met Reading Life kan je ervaringen delen dmv. Facebook, Twitter of een boekenclub. Kobo heeft ook gratis eReading apps, voor desktops, laptops, tablets, Android telefoons, iPhones, iPads, Blackberry smartphones en Blackberry PlayBooks. Ook heb je toegang tot de Kobo winkel en met Kobo Sync kan je bibliotheek eenvoudig worden gesynchroniseerd tussen de apparaten en blijft je collectie altijd up-to-date. In februari lanceert Kobo een complete Nederlandse website. Hier kan men ook de gratis Kobo International eReading app in het Nederlands downloaden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com