You are here: Home » Fashion » Multifunctionele kleding van Sunday Monday

Multifunctionele kleding van Sunday Monday

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een ‘fan’ ben van multifunctionele kleding. De reden hiervoor is dat ik, als stewardess, mijn koffer zo economisch en licht mogelijk probeer in te pakken. (Hou ik nl. lekker veel ruimte over om te gaan shoppen en ik zie er ook nog tip top en fashionable uit.)

Mijn 1e multiwear kledingstuk was van Sunday Monday (de Ribbon Top) en dit Nederlandse merk heeft een hele nieuwe website èn een nieuwe collectie. De nieuwe collectie bestaat wederom uit tijdloze jurkjes, tops, tunieken en jumpsuits, is voor deze zomer kleurrijk en op en top vrouwelijk en in een handomdraai verander je je outfit en dus je look. Zo kan je de Ribbon Top op 7 verschillende manieren dragen en is de LBD te veranderen in een Evening Dress. Je kunt op de website alle draagmogelijkheden zien dmv. de ‘how to’ videos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com