You are here: Home » Fashion » Mooie colberts en jasjes

Mooie colberts en jasjes

geschreven door Constance

Er zijn vrouwen die dragen bijna alleen maar jurkjes en tuniekjes (ikzelf ben er zo een) maar er zijn ook vrouwen die voornamelijk colberts en jasjes dragen (mijn zusje is er zo een) en deze dames moeten nu opletten.

Want het Noors/Nederlandse label Amatør ontwerpt jasjes die je naar je werk, maar ook naar een etentje en de kroeg aan kunt. Amatør is bedacht door de Noors/Nederlandse Eline Starink en de nadruk van haar 12 stuks tellende collectie ligt op het colbert. Maw. 1 fijn jasje dat je op verschillende manieren kunt dragen en stylen, speciaal bedoelt voor de werkende vrouw, de avontuurlijke moeder en de hippe studente. Naast jasjes vindt je in de collectie een jurkje, een rokje en als grapje, een Amatør t-shirt. Als materialen is er gebruik gemaakt van wolmixen en leer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com