You are here: Home » Design meubels » Drinkpak als inspiratie voor kruk van Ferry Meewisse en Tom Dissel

Drinkpak als inspiratie voor kruk van Ferry Meewisse en Tom Dissel

geschreven door Constance

Vergeet die logge, vormloze zitzak en maak plaats voor dit stijlvolle zitobject, geïnspireerd op de vorm van een drinkpak!

Een drinkpakje gaf inspiratie voor het nieuwste meubel uit de Gelderland collectie 7660 Particles. Ontwerpers Ferry Meewisse en Tom Dissel raakten geïntrigeerd door de gevouwen vorm en ontwikkelde de 7660 de particle, een lederen kruk. Ferry paste de speciale vouwtechniek voor dit lifestyleobject eerder toe op zijn succesvolle tassenlijn.

Tom is een aanstormend talent die onlangs de Elle Decoration Talent Award won met het ontwerp van een stoel. Samen houden ze ervan om onverwachte vondsten om te vormen in een praktische toepassing.

Duurzame verwerking:

De kruk wordt gemaakt uit één stuk huid. Door de speciale manier van stikken en vouwen gaat er amper materiaal verloren. De kruk is verkrijgbaar in twee kleuren semi aniline wax leder. De kruk is een ideale bijzetter naast de bank. Of gebruik hem om actief op te zitten.

De kruk is leverbaar in twee maten: B 40 x D 30 x H 53 cm ZH 48 of B 47 x D 35 x H 53 cm ZH 48

Eyecatcher:

Ben je toe aan een nieuwe eyecatcher in huis, dan is dit een leuk voorwerp om neer te zetten! Te gebruiken als bijzettafeltje of kruk waardoor je hem voor meerdere dooleinden kan gebruiken.

 

Bron: Perscentrum wonen

Cynthia Meijer InterieurTipgever stylist voor de regio Overijssel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com