You are here: Home » Beauty » Win een Coca-Cola Light box ism. Benefit

Win een Coca-Cola Light box ism. Benefit

geschreven door Constance

Coca-Cola light heeft een ‘limited edition’-collectie blikjes ontwikkeld, met daarop de drie hipste mode- en beauty looks van dit seizoen. Deze collectie is een combinatie van de
allernieuwste en populairste zwart-witpatronen met contrasterende, opvallend gekleurde lippen. Tevens zijn zij een samenwerking aangegaan met het beautymerk Benefit.

En afgelopen week stond de postbode met een pakketje op mijn stoep en daarin zat de speciale Coca-Cola light Get Glam box! In de Get Glam box zitten de 3 limited edition Coca-Cola light blikjes en een 8-tal Benefit make-up artikelen. Want Coca-Cola light is speciaal voor de Get Glam-collectie een samenwerking aangegaan met het cosmeticamerk Benefit.

Ook jij kan kans maken op een Benefit make-up set met de aankoop van een Get Glam Coca-Cola light actieverpakking en wel ieder uur (tussen 09.00 en 21.00) vanaf nu t/m 31 maart 2012. Bovendien maakt iedereen kans op een super hoofdprijs: een vip fashionday voor de winnares en twee vriendinnen. Dit betekent een dag shoppen met je eigen personal stylist en een fashioncheque ter waarde van EUR 1000,- per persoon!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com