You are here: Home » iPhone » Gezondheidsarmband en sieraad van Jawbone

Gezondheidsarmband en sieraad van Jawbone

geschreven door testman

Vroeger dacht je bij een gezondheidsarmband aan een fout sieraad dat gedragen werd door Nederlandse b-artiesten. Jawbone, vooral bekend van de design bluetooth headsets, geeft het begrip gezondheidsarmband een heel andere wending. We spraken al eerder over bewegingsmeters en de armband van Jawbone valt ook in die categorie maar gaat nog een stap verder.

Zie het als een variant op de hartslagmeter, maar dan een apparaat dat je dag en nacht draagt en dat je advies geeft over hoe je gezonder kan leven.

In combinatie met de app op je iPhone, maak je overigens ook foto’s van je eten en drinken en ook dat wordt meegenomen in het advies. We staan nog maar aan het begin van dit fenomeen. De volgende stap is dat je die gegevens kan doorzenden naar je huisarts of naar het ziekenhuis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com